هدف نشست «النقب» چیست؟-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد
یادداشت اختصاصی ابوالفضل ظهره‌وند، کارشناس مسائل بین‌الملل

هدف نشست «النقب» چیست؟

نشستی با دست‌های خالی کشورهای شکست خورده‌ای که از حمایت مردمی و حمایت‌های جهان اسلام به شدت بی‌بهره مانده‌اند. آنچه در این بین حائز است مشروعیت‌بخشی به روابط کشورهای عربی در ارتباط با رژیم صهیونیستی است. عادی سازی روابط با اسرائیل عمده ترین هدف این نشست است، چرا که ائتلاف آنها علیه ایران هیچگاه نمی تواند منجر به تحرک یا فعالیتی زیان آوری علیه ایران اسلامی شود.
ابوالفضل ظهره‌وند؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 29
کد خبر: ۱۲۷۵۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

هدف نشست «النقب» چیست؟

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ برگزاری نشستی با مشارکت چهار کشورعربی مصر، بحرین، مغرب و امارات با حضور نماینده ای از آمریکا به ریاست وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در" نقب" در فلسطین اشغالی برای ایجاد ائتلاف با دوستان اسرائیل وهمبستگی بیشتر علیه ایران، در واقع به تصویر کشیدن و پرده برداری از همان نشست هایی است که در ماه ها و سال های گذشته به صورت پنهانی بین این کشورها با رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

 

نشستی با دست های خالی کشورهای شکست خورده ای که از حمایت مردمی و حمایت های جهان اسلام به شدت بی بهره مانده اند. آنچه در این بین حائز است مشروعیت بخشی به روابط کشورهای عربی در ارتباط با رژیم صهیونیستی است. عادی سازی روابط با اسرائیل عمده ترین هدف این نشست است، چرا که ائتلاف آنها علیه ایران هیچگاه نمی تواند منجر به تحرک یا فعالیتی زیان آوری علیه ایران اسلامی شود.

 

 کشورهای حوزه خلیج فارس تلاش می کنند تا به گونه ای طرح ابراهیم را با رسمیت بخشی و علنی کردن روابط با اسرائیل در میان ملت های خود و جهان اسلام جا بیاندازند، لذا عمده ترین برداشتی که از نشست اخیر می توان عنوان کرد این است که نشست کشورهای یاد شده با سران رژیم صهیونیستی، رسمیت بخشی میدانی به روابط خود با رژیم غاصب صهیونیستی آن هم در دل فلسطین اشغالی  است.

 

نشست کشورهای حوزه خلیج فارس به دلیل اینکه ظرفیت قابل توجهی برای اثر گذاری روی معادلات سیاسی و بین المللی و حتی روی ملتهای خود و ملتهای مسلمان منطقه ندارند بسیار بی اهمیت است. کشورهایی که امنیت آنها برون زا و وابسته به آمریکاست، قطعا نمی توانند بر علیه ایران و محور مقاومت کار خاصی از پیش ببرند.

 

امروز اسرائیل با آگاهی از مسائل مختلفی که دولت آمریکا باید آن را رفع و رجوع کند از درگیری اوکراین تا مسائلی در آسیای جنوب شرقی که نگرانی آمریکا را افزایش داده، تلاش می کند تا جای آمریکا در منطقه را بگیرد و به حساب خود یگانه بازیگر منطقه شود! تا در این محوریت، کشورهای جهان اسلام را با خود آلوده کند، چرا که اسرائیلی ها به خوبی می دانند کشورهای مسلمان همپیمان با رژیم صهیونیستی، به شدت بر خلاف مصالح عالم اسلام و جهان عرب حرکت کرده و خود را وارد زمین بازی خطرناکی کرده اند که اسرائیل آتش افروز آن است.

 

بی شک حملات موشکی انصاراله به تاسیسات نفتی آرامکو و نگرانی بابت تامین انرژی کشورهای غربی، آمریکا را نگران تداوم وضعیت کنونی کرده است. از آن سو، امنیت سعودی ها به شدت دچار خدشه شده است. متوحش شدن سران کشورهای حوزه خلیج فارس و سعودی ها ناشی از ضربات سنگینی است که انصاراله به آنها وارد می کند. در این موضوع تردیدی وجود ندارد که دست نشاندگان آمریکا در منطقه به شدت دچار سردرگمی شده اند، لذا نشست با عنوان ائتلاف در برابر ایران را نمی توان تصمیمی برای راه اندازی ناتوی عربی در برابر ایران قلمداد کرد.

 

موفقیت های پیاپی امروز انصاراله و ارتش مردمی یمن بیانگر این واقعیت است که سعودی ها و حامیان منطقه ایش به شدت نگران آینده وضعیت خود هستند. تفاوت موقعیت امروز یمن با زمان آغاز حملات سعودی ها به این کشور، نشان می دهد موقعیت به شدت به زیان آنهاست، از این جهت تلاش می کنند تا با همراهی اسرائیل برای خود مشروعیتی کسب کنند، در حالی که اسرائیل با نیرنگ کوشش می کند تا کشورهای حوزه خلیج فارس را با خود غرق رسوایی کند.

 

نشست کشورهای عربی با اسرائیل و آمریکا خروجی و نتیجه خاصی نداشته، ضمن اینکه عملیات انتحاری صورت گرفته بیش از پیش وضعیت را برای اسرائیل و همپیمانان منطقه ایش سخت کرده است. عملیات انتحاری صورت گرفته در حیفا شمال تل آویو بی سابقه بوده،این موضوع نشان می دهد رژیم صهیونیستی وهمپیمانانش به مراتب نسبت به گذشته آسیب پذیر تر شده اند.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
0
0
بسمه تعالی.سران کشورهای عربی نادان که به قول خودشان با شرکت در طرح ابراهیم،قصد دارند با تقلب رژیم صهیونیستی را به جای یهودیان کلیمی جا بزنند و به مردمان بی اطلاع امت اسلامی این رژیم جعلی صهیونیستی که در واقع یک تشکیلات سیاسی صهیونیستی و سامری مسلک لامساس هستند،غالب و قالب کنند.البته که خود این سران مزدور شرکت کننده در این نشست،خود از پس مانده های خوارج و بنو امیه و خبایثی هستند که آباء و اجدادشان به شمشیر اسلام با اکراه،دین اسلام را قبول کردند و خیانت‌هایشان از صدر اسلام تاکنون به اشکال مختلف خنجری بوده که از پشت به پیکر امت اسلامی زده شده و این بار ان‌شاءالله با شکستی مفتضحانه روبرو خواهدشد.ان‌شاءالله
آخرین اخبار